.......... .....KLIK OOK OP DE 9 FOTO'S , AAN DE RECHTERZIJDE. VOOR MEER UITLEG. HET BEWERKEN VAN ALUMINIUM , FRAMES, spatborden en complete bromfietsen restaureren wij, TEL. 06. 11145437, JAN, het opnieuw poeder-coaten of nat lak spuiten, dit kan incl.  een biesje aangebracht worden, ook transfers  brengen wij aan en sluiten dit af met een blanke top-coat. 

Tel; nr. 06 - 111 45 437.

wij doen  GEEN  enkel stuks werk en OOK NIET voor partuculieren, helaas hebben wij daar geen tijd  MEER  voor.

WIJ DOEN ONZE WERKZAAMHEDEN HOOFDZAKELIJK VOOR DE INDUSTRIELE MARKT.

zie ook onze site bij,      www.groeneharttourritten.nl     voor het spuiten van nog veel meer!!!!!!.

KIJK OOK EVEN BIJ HET  - www.nationaalbromfietsmuseum.nl 

 DE BEWERKINGEN DIE WIJ DOEN ZIJN ALS VOLGT;

VERWEERDE  EN GEBRUIKTE OLDTIMER ONDERDELEN DOEN WIJ EERST ONTLAKKEN IN EEN BEITSBAD, HIERNA AANSTRALEN  MINIMAAL  SA 2  ,

 DAN PAS DE ETSENDE ROESTWERENDE  HECHTLAAG  + DE KLEUR COATING SPUITEN ,

VOOR EEN  STRAK  EN STRALEND WERK   WAAR  ZELFS  U ,  ER OOK NOG EEN KLEUR VAN KRIJGT.

VOOR INFO of een richtprijs naar       info@dehenegouwer.nl

 aluminium wordt bij ons in een chemische voorbewerkingslijn ontvet,  gebeitst en geel gechromateerd. Hierna spoelen wij het in demi water van 2 micro-siemens en wordt het gedroogd in een droogstoof op 90°C., om dan de overeen gekomen vervolg bewerking te krijgen in nat lak of in een poedercoat kleur en moffelproces.

Zie voor de bewerkingen van aluminium de website bij aluminium en chemische voorbehandeling (klik op de foto's).


Dan brengen wij een coatingslaag aan en moffelen op ca. 180° C. Gebruikt aluminium, zoals velgen en carterdelen, stralen wij aan met een speciaal aangepast straalmiddel of wij doen glasparel stralen voor een perfekt uiterlijk. Uiteraard behandelen wij ook messing delen (zie de foto's).

Bewerkingssysteem;

Voor licht metaal, zoals aluminium  is de bewerking als volgt in chemiese baden zie info voor de bewerking chemiese baden.

fijnstralen SA. 2-, SA 3 en coaten  + Moffelen. .

Ook in de kleuren van de RAL-waaier en in kleur volgens monster etc. is dit uitvoerbaar. Voor staal is een roestwerend laksysteem veelal vereist; wij menen dat het beter is een etsende roestwerende  prymer aan te brengen i.p.v. na het stralen direkt een poedercoating aan te brengen. Op termijn zal dit altijd onderroest en lak-onthechting geven.

Wij adviseren dus  tegen de marktkrachten in,  om ijzer- staal minimaal te zinkfosfateren,  hierna een  roestwerende prymer aan te brengen en dan pas  een 2 komponenten aflak , Uiteraard kan dit ook met een blanke lak afgespoten worden. Het enige nadeel van dit systeem is, dat wij hier wat duurder in zijn maar het op langere termijn veel duurzamer is en dus  veel langer mooi blijft.

DAARBIJ IS GOEDKOOP OP TERMIJN ALTIJD EEN   DUURKOOP.

Stralen en coaten in Brillant-polished aluminium en hoogglans lak coaten en moffelen is een extra meerlaags uitvoering; dit kan  in licht- en donker aluminium uitgevoerd worden of in BLACKCHROOM en is ook met een blanke topcoat te leveren, uiteraard kan het in zijdeglans en matlak. Kleur volgens staal of opgaaf is ook mogelijk, mits het om aantallen en voldoende meters gaat.           PRIJS altijd in overleg.

Wilt U bij vragen of om een richtprijs dit per E-Mail doen aan,         info@dehenegouwer.nl 

Telefonisch  is het haast onmogelijk u te woord te staan,  wij komen dan niet meer aan werken toe, dus graag per E-Mail. dank U.

Wij doen ook motor frames, beplating, onderdelen etc. o.a.; stralen en coaten/moffelen in hoogglans zwart en in RAL-kleuren. Dit coaten kan naar wens ook in structuur en effekt lak.

 Zie ook de foto's voor deze bewerking op de 10 betreffende pagina's aan de rechterzijde en met een muisklik op de desbetreffende foto ziet u de bewerkingen die wij uitvoeren 

Wat zijn de kosten voor als het mooi en goed moet zijn?

Wij kunnen niet zien in welke staat het object van U  is, dan wel hoe het er uit ziet en welke kleur u passend vindt of  in wat voor laksysteem het uitgevoerd  kan of gaat worden   is dit in één- of tweelaags of in een speciale blackchroom met ingekleurd biesje of meerkleuren.

Ik kan u dus - met alle respekt - nimmer een offerte-prijs opgeven zonder dat ik uw produkt gezien heb, of ik moet een gooi doen. U krijgt bij ons altijd een faktuur en  is dus altijd 21% BTW,  maar daar krijgt u ook wel kwaliteit en een rekening voor.

met een muisklik op de foto's aan de rechterzijde wordt het vergroot weergegeven, met een toelichting erbij.   klik ook op DE FOTO, 1 -2 -en 3 enzv. voor meer info.

Wij werken  voor produktie bedrijven en doen dus geen  bewerking beneden een bedrag van  € 200,00  ,  tracht dus  altijd U werk te combineren.  DIT  uit kosten overweging 

 WIJ  DOEN DUS  GEEN  

 ENKEL STUKS WERK EN

 GEEN PARTIKULIER WERK.

 En  alleen als het mooi, goed en duurzaam moet zijn .

  Terug
Pagina:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  
Poedercoaten, Coaten staal, Natlakken