PER HEDEN , DOOR EEN ONGEVAL ZIJ WIJ NU GESLOTEN .   VOOR  POEDERCOATINGS  +  NAT LAKKEN     en  nog    VEEL MEER!!!spuiters, daar waar uw produkten en de  kwaliteit voorop staan, wij coaten en bewerken hoofdzakelijk

       =     industriele produkten, wij doen dus  GEEN,    enkel stuks werk.    =      

WIJ  KUNNEN VOOR U,  NAT LAKKEN   en het  POEDER COATEN op de meest uit één lopende materialen, het restaureren  van oldtimer delen, machines  richten en lassen  en  of het nu om staal - aluminium - ROESTVAST STAAL. - verzinkt staal - kunststof  - of  glas in een kleur spuiten -coaten en  MOFFELEN   gaat.                                                                                                             

    WIJ DOEN , CHEMISCH ONTLAKKEN VAN PLAATWERK- OLD-TIMER AUTO'S- in  DELEN, NIET DE GEHELE CAROSSERIE, DIT PAST NIET IN ONZE BEITSBAD.  MOTORFIETSEN  en BROMFIETSEN  + VERZINKT STAAL EN ALUMINIUM , daar WAAR EEN VEROUDERDE OF EEN VERKEERDE COATING  OP ZIT  ook dit  ONTLAKKEN WIJ,    dit doen wij alleen op aanvraag  ,

DUS VOOR HET RENOVATIE WERK ZIJN WIJ UW COATINGS-PARTNER.

ZIE OOK ONZE SITE ,     www.nationaalbromfietsmuseum.nl    

en voor de OLDTIMER bromfietsen, en bijna alles wat oud is. 

  WWW.GROENEHARTTOURRITTEN.NL 

de restauratie en het spuiten en biezen enz. ga naar  de site.

 en natuurlijk doet U dan ook een kijkje in ons bromfiets-museum.

ook voor het meerlaagsnatlak spuiten en nog veel meer.

ook nog het lassen  en namaken van plaatwerk +  in meerlaags nat lakken.

Wij hanteren redelijke prijzen voor natlak en poedercoat werk ,  let wel,   vraag  per e-mail  wat u heeft en wilt,  dus niet telefonisch ,

  WIJ  KOMEN  DAN NIET AAN ONS WERK TOE.      

ons TELEFOON nr  is per PER DECEMBER 2013 veranderd in =    06  111 45 43 7   

MAAR LIEVER UW VRAAG PER E-MAIL,    info @dehenegouwer.nl    

  tracht ook een foto mee te zenden, zien we ook nog  wat U bedoelt   of wilt.

Uw aanvraag graag per E-Mail  en U hoort van ons.           info@dehenegouwer.nl 

  Voor bedrijven,  natuurlijk handhaven wij de service van 24 uur levering, vandaag gebracht en morgen gehaald e.e.a. altijd in overleg.

 Voor uitleg van een door U gevraagde bewerking doet U een muisklik rechts op één van de 9 foto's,  en U ziet wat we  doen en  ook wat met uw produkt  mogelijk is.

  VOOR HET STRALEN EN  HET ZINK-SCHOPEREN VAN STAAL + HET MEERLAAGS COATEN, ZIJN WIJ UW PARTNER. zie voor technische uitleg bij Metaalbewerking,  STAAL.

Een juiste en goede voorbewerking is voor de duurzaamheid het aller belangrijkste, wij doen eerst  een watergedragen chemische voorbehandeling,  voor verzinkt-staal  en aluminium doen wij eerst  akalisch ontvetten,  dan beitsen en chromateren en een demi water spoeling, totaal een 10 baden proces,  zodat de coating een heel lang leven bij U  mee kan , doe een muisklik op de foto van chemische voorbehandeling. voor de uitleg. en de technische specificatie hiervan.                                 

  Voor al deze verschillende materialen en Toepassingen  hebben wij een  NAT-LAK  of  een POEDER-  coatings systeem,  dit kan in zowel een gladlak als in een struktuurlak, effektlakken een zijdeglans of in een hoog-glans coating zijn.,   ook heel veel Metallic kleuren leveren wij.

 na 1960 te zijn begonnen met natlak spuiten, is er in de jaren na 1970, droog-coaten c.q. poedercoaten, stralen, zinkschooperen en glasparel stralen aan toegevoegd.

 Zie voor details hiervan,  ook de button historie.

Wij werken hoofdzakelijk voor  de MAAK- INDUSTRIËLE - bedrijven en fabrieken of produktie bedrijven die technische artikelen produceren,  zowel in het  POEDER-COATEN-  en ook in de NATTE LAK  bij uitstek geschikt voor restauratie-werken  en voor   SPECIALE  PRODUKTEN  van   de meest uit één lopende materialen .  

Voor Balkon hekken die Volbad  verzinkt zijn , ook deze kunnen wij chemisch voorbewerken en in een Ral kleur Coaten. Voor renovatie werk, dus hekken  of balkon platen doen wij chemisch  de oude laklagen  verwijderen en dan opnieuw Coaten, afm is  ,2 meter lang en 1.20 br. e.a.  in overleg.

er is een minimale ordergrote voor particulieren, € 200.00 dit is  altijd excl. de BTW ,  + 21 %.

wij doen dus  GEEN ENKEL STUKSWERK , dus voor klein werk gaat U ,  graag naar onze collega's voor die  vlijmscherpe prijs. 

Wij geven dus telefonisch geen prijs aan u op of een andere uitleg,  heeft U nog vragen doet U dit  dan   per E-mail .

   liever  niet telefonisch, dan komen wij niet meer aan het werken toe ,

wij  kunnen het dan  in een  ons passende tijd aan u beantwoorden.

Voor bedrijven of serie werk is dit natuurlijk niet van toepassing.

 Behoudens een proef model kunnen wij geen enkel stuks produkten  in behandeling nemen en  voor restauratie projekten is het onmogelijk om een prijs telefonisch door te geven, zeker als wij het produkt niet gezien hebben,  een prijs indicatie kan wel,  maar  gezien het complex aan onvoorziene bewerkingen die hiervoor nodig zal zijn,  zal dit altijd in  overleg met U uitgevoerd worden.

Wij werken met  gespecialiseerde vak mensen die oog voor detail hebben, kwaliteit en een betrouwbaar produkt maken, met een poedercoating of in een natlak systeem,

wij kunnen dit in een RAL. en  NCS kleuren  of in een, british standaard  kleur leveren.  een  kleur volgens uw opgave en monsterplaat ook dat kan, mits per 200 kg, bestelbaar. 

Onze mechanische voorbehandelingen zijn voor kunststof en R.V.S. 304-316 stralen: Sa 2½-3 en glasparelstralen R.V.S. en messing.

Onze conversie voorbehandeling is een watergedragen 10 baden systeem, met een totaal van  100.000 liter water. Incl. de benodigde DROOGSTOOF en een WATER - ZUIVERINGS -installatie.

BEWERKING VOOR  ALLUMINIUM en zinklegering is,   ontvetten - beitsen - chromateren - demispoelen - drogen in een droogstoof op 90 of 120 graden. PER 2015 IS DEZE BEHANDELING CHROOMVRIJ, het geel 6 waardig  chromateren doen wij na 14 jan 2015 niet meer, wij gaan dan Chroomvrij werken. .met Mavomcoat 1300 inplaats van 6 waardig geel chromaat ,  nu dus 3 waardig.

ONZE BEWERKING VOOR STAAL PRODUKTEN IS  ; ontvetten - beitsen (indien nodig) - zinkfosfateren - demi spoelen - passiveren en drogen.

Pas Na deze voorbewerking brengen wij de benodigde lak of coating aan, die hierna veelal gemoffeld op 60 - 200 °C zal worden. Voor glas en MDF-hout gebruiken wij andere coatings systemen. zowel in een natte lak als in poedercoat kunnen wij I.R.moffelen, drogen en UV uitharden dit wordt voor glas en mdf toegepast ook speciale metalics krijgen deze behandeling.

Electrostatisch POEDERCOATEN is onze kern activiteit en wordt uitgevoerd in onze bedrijfshal nr. I.

wij kunnen dit zowel hand matig als  vol automatisch MET BEWEEGBARE SPUIT UNITS UITVOEREN.

wij gebruiken voor het poedercoaten het corona systeem en het tribo coatings systeem dit is bij uitstek zeer geschikt voor complexce onderdelen met veel hoeken en in holle ruimte.

De natlak lijn, doen wij in bedrijfs hal nr. 2,   daar waar meerdere laklagen worden aangebracht, dus ook de oplosmiddel houdende lakken,  wij doen dit nog met de conventionele boven of onderbeker, airless mix  en lucht elektrostaat , ook airless-Elektrostatisch,  zowel de 2k. lakken als met  de watergedragen lakken.

 Het schoonstralen doen wij ook,  de materialen stralen vanaf graad SA 1 tot sa 3       

CHEMISCHE ONTLAKKEN van technische produkten in aantallen,  kunnen wij uitvoeren tot ca. de afm van 2000 mm lang  en een breedte van 1100 mm.

er is altijd een proef monster nodig, hierna kunnen wij het stralen tot sa. 2, of chemisch in onze

baden reeks bewerken en dan  in een natlak of een poedercoating spuiten en moffelen.

Let wel,  wij doen ontlakken  altijd met een totaal bewerking,  dus niet alléén  ontlakken voor derden.

 

Glas in kleur spuiten en moffelen doen wij  incl. het infrarood drogen hiervan. Wij kunnen dit in diverse kleuren incl. zeefdruk uitvoeren. Wij hebben een eigen zeefdrukstudio, donkere kamer/zeefdrukautomaat. Tal van afbeeldingen kunnen wij aanbrengen op zowel hout, MDF-materiaal, plexiglas, trespaplaat of op uw glaswand en deur. Wij bieden heel veel mogelijkheden.

Uw logo, tekst of afbeelding in meerdere kleuren aanbrengen op vlak materiaal is allemaal mogelijk. Deze toepassing is alleen geschikt voor grote aantallen,  enkel stuks uitvoering is niet toepasbaar, behoudens een proefdruk e.a. dit gaat altijd in goed overleg met U,   wij trachten ook onze kosten te drukken en mogen er van uit gaan dat  U hier begrip voor heeft. 

EN HEEFT U nu toch nog  VRAGEN,        GRAAG NAAR ons  E-MAIL ADRES. 

           HEEFT U NU TOCH NOG HAAST,  TEL 06- 111 4543 7--   JAN.

                                               info@dehenegouwer.nl

sluit altijd een foto er bij, kunnen wij ook zien wat U heeft  en  bedoeld . dank U wel.

 


Aluminium

Chemische voorbehandeling

Coaten velgen en onderdelen

Glas

MDF Hout en kunststof

Metaalbewerking

Natlakken

Poedercoating

Roestvast staal
Poedercoaten, Coaten staal, Natlakken