Poedercoaten

In poedercoaten is De Henegouwer dé specialist. Wij hebben een ruime ervaring in poedercoaten op de diverse soorten materialen. Aangezien wij een zeer ervaren bedrijf zijn in poedercoaten hebben wij zelfs onze eigen poedercoatinglijn. Onze mensen kunnen poedercoaten op werkelijk allerlei soorten materialen, zoals staal, thermisch verzinkt staal, aluminium en elektrolytisch verzinkt staal.

Poedercoaten van kwaliteit

Met onze wijze van poedercoaten leveren wij maatwerk van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De Henegouwer hecht namelijk een grote waarde aan klanttevredenheid. Wij zorgen er met het poedercoaten dus altijd voor dat wij werk leveren dat geheel aan de wensen van onze klanten voldoet. Bovendien leveren wij hierbij de juiste service. Wat betreft het poedercoaten werken wij voor diverse bedrijfstakken, zoals de installatietechniek, gevelindustrie, winkel- en woninginterieur, de machinebouw en de infrastructuur. Door uw object te poedercoaten verhoogt u de duurzaamheid hiervan. Uw object gaat hierdoor dus heel wat jaren mee.

Contact

Bent u geïnteresseerd in poedercoaten? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over poedercoaten. Wij kunnen u dan vrijblijvend informatie geven. U kunt ons bereiken via info@dehenegouwer.nl of bel naar 01 82 - 61 31 23. Het kantoor van De Henegouwer is gevestigd aan de Henegouwerweg 26F in Wadinxveen.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante onderwerpen: Coating staal - Poedercoaten aluminium - Poedercoaten - Chemisch Ontlakken - Natlakken - Poedercoatings - Stralen poedercoaten - Poedercoating - Coating bedrijven - Stralen coaten

Aluminium

Chemische voorbehandeling

Coaten velgen en onderdelen

Glas

MDF Hout en kunststof

Metaalbewerking

Natlakken

Poedercoating

Roestvast staal