Poedercoaten aluminium

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in poedercoaten op aluminium is De Henegouwer. Wij zijn namelijk een specialist op het gebied van poedercoaten op aluminium, elektrolytisch verzinkt staal, thermisch verzinkt staal, staal, MDF, magnesium, hout en kunststof. Aangezien wij een zeer ervaren bedrijf zijn, leveren wij met ons poedercoaten op aluminium maatwerk. Bovendien doen wij dit snel en leveren wij een hoogwaardige kwaliteit.

Meer kwaliteit door poedercoaten van aluminium

Door het poedercoaten van aluminium wordt uw object veel duurzamer. Wanneer u ons inschakelt voor poedercoaten op aluminium verhoogt u de kwaliteit van uw object. Wij kunnen poedercoaten op aluminium in diverse kleuren. Aluminium wordt vanwege zijn lichte gewicht en veelzijdigheid vaak gebruikt als gevelbeplating in de bouw. Aluminium is zeer gevoelig voor veranderende weersomstandigheden. Hierdoor moet het ontvetten en het beitsen dan ook zeer nauwkeurig gebeuren. Een voorbeeld van poedercoaten op aluminium zijn de matrixborden voor verkeerspanelen.

Contact

Wilt u meer weten over het poedercoaten van aluminium? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Dit kunt u doen via 01 82 – 61 31 23 of stuur ons een mail via het contactformulier op onze website. Wij kunnen u altijd meer vertellen over de vele voordelen van poedercoaten van aluminium.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante onderwerpen: Coating bedrijven - Natlakken - Poedercoaten - Poedercoatings - Chemisch Ontlakken - Poedercoating - Poedercoaten aluminium - Coating staal - Stralen coaten - Stralen poedercoaten

Aluminium

Chemische voorbehandeling

Coaten velgen en onderdelen

Glas

MDF Hout en kunststof

Metaalbewerking

Natlakken

Poedercoating

Roestvast staal