Een poedercoating op de meest uiteenlopende materialen

Wij brengen een poedercoating professioneel aan

Voor een juiste poedercoating is het belangrijk dat u een professioneel bedrijf onder de arm neemt. De Henegouwer helpt u graag met het aanbrengen van verschillende industriële coatings. Onze lak- en poedercoating worden het best ingezet voor maatwerk. Mail ons voor meer informatie of om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Industriële coatings

De Henegouwer werkt met duurzame industriële coatings die er voor zorgen dat deze goed blijven zitten op de meest uiteenlopende materialen. Wij kunnen een poedercoating aanbrengen op onder andere staal, aluminium en kunststof. Bekijk onze website voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Kwaliteit voorop

Wij zetten ons altijd in om te zorgen dat u tevreden bent met de door ons aangebrachte poedercoating. Dit betekent onder andere 24 uur per dag service, messcherpe prijzen en een oog voor detail. Ook kunt u er bij ons op rekenen dat wij een betrouwbaar product maken van een uitstekende kwaliteit.

Neem direct contact met ons op

Aarzel niet om met ons in contact te komen als u vragen heeft over onze diensten of graag een afspraak wilt maken. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@dehenegouwer.nl. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk een antwoord krijgt.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante onderwerpen: Poedercoating - Poedercoatings - Chemisch Ontlakken - Stralen poedercoaten - Poedercoaten - Stralen coaten - Natlakken - Coating staal - Poedercoaten aluminium - Coating bedrijven

Aluminium

Chemische voorbehandeling

Coaten velgen en onderdelen

Glas

MDF Hout en kunststof

Metaalbewerking

Natlakken

Poedercoating

Roestvast staal