Voor correct chemisch ontlakken

Chemisch ontlakken door De Henegouwer

Als u een professioneel bedrijf zoekt dat u kan helpen met chemisch ontlakken, dan is De Henegouwer het juiste antwoord. Wij gebruiken uitstekende apparatuur en een beitsbad om chemisch te ontlakken. Ook voor chemische voorbehandelingen, metaalbewerking en coaten kunnen wij u helpen.

Messcherpe prijzen

Bij De Henegouwer kunt u rekenen op uiterst scherpe prijzen en professionele medewerkers die u graag helpen. Wij zorgen dat de werkzaamheden, van chemisch ontlakken tot het aanbrengen van een industriële coating goed en snel gebeuren. Bovendien kunt u bij ons rekenen op advies van gespecialiseerde vakmensen en een oog voor detail.

Auto-onderdelen en voor renovatie werk

U bent bij ons op het juiste adres als u auto-onderdelen chemisch wilt laten ontlakken. Ook voor bijvoorbeeld plaatwerk en spatborden kunt u bij ons terecht, zolang de voorwerpen in het beitsbad passen. Voor staal en aluminium met een verkeerde coating kunnen wij dit ook aanpakken.

Wij helpen u direct

Neem gerust contact met ons op als wij u kunnen helpen. Onze medewerkers geven u graag meer informatie of maken een afspraak. U kunt ons het best bereiken door een e-mail te sturen naar info@dehenegouwer.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante onderwerpen: Stralen poedercoaten - Poedercoaten aluminium - Poedercoatings - Poedercoaten - Poedercoating - Coating bedrijven - Coating staal - Natlakken - Stralen coaten - Chemisch Ontlakken

Aluminium

Chemische voorbehandeling

Coaten velgen en onderdelen

Glas

MDF Hout en kunststof

Metaalbewerking

Natlakken

Poedercoating

Roestvast staal