Coating staal

Door de coating op staal gaat uw bedrijfsobject nog jarenlang mee. Voor het aanbrengen van coating op staal kunt u terecht bij De Henegouwer. Wij zijn namelijk een ervaren specialist als het gaat om kwaliteitscoating, zoals de coating op staal. De vakmensen van ons bedrijf kunnen voor uw coating op staal aanbrengen waardoor deze er weer prachtig uitziet.

Diverse werkwijzen voor coating op staal

Wat betreft onze coating op staal kunt u bij ons terecht voor diverse werkwijzen. Zo kunnen wij een coating op staal aanbrengen met een effectlak, een glad uiterlijk of een speciale structuur. Ook heeft u bij onze coating op staal de keuzes uit verschillende kleuren. Voor werkelijk elke bedrijfstak voeren wij een coating op staal uit. Dit doen wij onder meer voor de gevelindustrie, machinebouw, winkel- en woninginterieur, installatietechniek, de machinebouw en de infrastructuur.

Contact

Wilt u meer weten over het aanbrengen van coating op staal? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of meer informatie over coating op staal. Zo kunt u ons bereiken door te bellen naar 01 82 - 61 31 23 of stuur ons een mail naar info@dehenegouwer.nl. U vindt ons kantoor in Wadinxveen aan de Henegouwerweg 26F.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante onderwerpen: Poedercoaten aluminium - Poedercoaten - Poedercoating - Poedercoatings - Stralen poedercoaten - Natlakken - Coating staal - Stralen coaten - Coating bedrijven - Chemisch Ontlakken

Aluminium

Chemische voorbehandeling

Coaten velgen en onderdelen

Glas

MDF Hout en kunststof

Metaalbewerking

Natlakken

Poedercoating

Roestvast staal