Coating bedrijven

Voor een perfecte coating voor bedrijven biedt De Henegouwer hulp. Als bedrijf zijn wij zeer ervaring in het aanbrengen van coatings van een hoge kwaliteit, zoals de coating voor bedrijven. Met onze coating voor bedrijven leveren wij een hoogwaardige en snelle service. Bovendien doen wij dit tegen de juiste prijs.

Coating voor bedrijven op maat

Met onze coating voor bedrijven worden wij steeds populairder. De Henegouwer heeft inmiddels een flinke en goede naamsbekendheid opgebouwd als het gaat om de coating voor bedrijven. Wat betreft de coating voor bedrijven kunnen wij op diverse objecten en materialen een prachtige coatinglaag aanbrengen. Dit doen wij onder meer op materialen als RVS, thermisch verzinkt staal, elektrolytisch staal, aluminium, hout, MDF, kunststof en magnesium. Met deze coating voor bedrijven leveren wij maatwerk.

Contact

Bent u ook benieuwd naar onze coating voor bedrijven? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de coating voor bedrijven en de mogelijkheden en voordelen hiervan. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer

01 82 – 61 31 23 of stuur ons een mail via info@dehenegouwer.nl. Daarnaast kunt u uw vragen aan ons stellen via het contactformulier op onze website. U vindt ons aan de Henegouwerweg 26F in Waddinxveen.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante onderwerpen: Poedercoating - Natlakken - Poedercoaten aluminium - Stralen poedercoaten - Poedercoaten - Coating bedrijven - Poedercoatings - Coating staal - Stralen coaten - Chemisch Ontlakken

Aluminium

Chemische voorbehandeling

Coaten velgen en onderdelen

Glas

MDF Hout en kunststof

Metaalbewerking

Natlakken

Poedercoating

Roestvast staal